Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Az adventi és bibliai apokalipszist le kell zárni
  2014-05-13 06:13:45, kedd
 
   
  Mivel Borsod megye a 666 Rákóczi téri központjával valamennyi könyvét az ezer éves szerepjátékosoknak, állandó bibliai berendezetteknek, amik megváltoztatják a világ országainak összetételét elmeosztályaival és orvosaival rajtunk, embereken hajtotta végre a Pszichografológiai horroros gyilkosaival, szörnyeivel, az apokalipszisen születésem óta körben járnak a mi áldozásunkkal, s úgy kívánta ezt lezárni, hogy húsz éve ismételte skizopren refrénekkel az összes könyvet és apokalipszist átírva, mint az atlantiszi egykori földrengést mozgó fogakra a szájban Müller Péter menhelyével, s engem a rajtunk megmentett kommunista skizopren elmeosztályra akart zárni a borsodivánkai megmentettek közé kommunistákon és református bolondokokon egyesével körben járva sorsuk emelésével születésem óta, gitáromat átadva húsz éve a cigányságnak, nincs lezárva az emberen Jézus-Vénuszként kezdett apokalipszise Romániának a börtönével, rima Jeruzsálemként.

A adventi rock-zenészek, lírai karámok vasfüggönyösai nem nyithattak vallási felekezeteket, sem az ortodoxok, mint kislány gyilkosok Íziszként, sem a fekete kalapos zsidók náciként Mercedessel az újhelyi temetőbe írt történelemmel, sem Mexikó Erős Antónia helyetti hosszabbításával a Zöld-sárga Kex pokol angyalának az én gyilkosságommal magyar kislányként, sem az Illés együttes G. Maczó Ágnes helyetti magyar hintás kislány áldozásával korláti 666 cigánytelep központjával az Ébredő Játszóterének az egyházainak, sem Bodor Ágnes asszonyai a Keresztöltésnek, amik születésem óta maguk helyett gyilkolnak, húsz éve hosszabbításban fogkiszedés kezdetével születésemkor, hogy az anya elviszi a barna gyerek fogait, ezt ismétlik innen és báró Baratta Egon nemesi lányának Pszichografológiáját az összes cigányteleppel, indiai börtön cigányság vasnemesek emelésével, sem az ózdi halál cigányság központja a románoknak, sem az űrhajóval járó 666 központja a Sátán népének, amelyik legyőzött engem Csernobilkor a börtönével, nyaki strumával és agyam megbénításával, sem az esernyővel magukat védő Heves megyeiek, sem a Rózsák, amik Molnár Rózsa kezdettel meg vannak mentve, sorsukat végrehajtották, mint valamennyi elmebetegét, karmikust és torzult helyetti ember gyilkosságot.


A gitárom végigment a világon, attól függetlenül, hogy a magyar orvosok átadták a cigányoknak, s felálltak a médiába a börtönnel, Halakat rendeznek a tortán, mert minden Halak szülöttjét az atlantiszi halak szerepemnek rajtam megváltottak, már a cigányságot is, mint halál népet.

Le kell zárni a borsodiak apokalipszisét az egész világon, a főnix fekete népére el kell jönnie a világ végének, amitől féltek Erdős Péterék születésemkor, megáldoztak bárányként Csepregi Éva és Derláné Éva helyett. Apokallipszist hajtottak végre rajtunk maguk helyett a menhellyel, ez mind az ő csapásuk lett volna.

Az adventi republic, szocialista, jobboldali öcsém áldozásából menhelyi Müllerék személyiség megszüntetése által emelt kiliáni jobbikot Vona Gábor romániai csapással és a skizopren értelmiség legyőző nemi csapás Orbán Viktort és társait, mint Révész utcai kommunistákat be kell vinni vissza az elmeosztályokra a református honfoglaló bolondokkal együtt . Soha nem lesz vége a 666 központ ember gyilkosságának, Magyarország a német trianoniakkal, a vasfüggönyös elmeosztályokkal így harcolt, mentve magukat a családom megáldozásával.

Valamennyi politikai pártot vissza kell vinni időben ezer évre, vallási korok megszünésével a börtön feszületesek részéről, mivel engem tettek a börtön valamennyi Krisztusa feszületére születésem óta

A filmbeli szembesítés a 666 borsodi romániai központtal, amelyek nem voltak részesei a világ történelmének kudarcot vallott, minden filmet átdolgoztak az elmebetegek, míg minket gyilkoltak, nyaralgattak, utazgattak szerte a világon. A Jehova futballt be kell fejezni az egész világon a nevek felvételével együtt, különösen a rima Jeruzsálemes Branyiczky Mihály füves dr. Tűzkő Judit nemi csapás pszichiáter újhelyi gyilkosaival, a barzilokkal és a démonjaival, mint Liptai Klaudiával.

Márai leírta, hogy felszámolták az Istent, a huszadik század eleje óta az embereket számolják fel titokban.

Fekete világban fekete teremtők vannak, melyek folyamatosan hoznak létre új csapásokat, mint Ádám és Éva engem legyőző kígyós nemi csapásait arc nélkül. Ezek a zsidók ezer évesekkel együtt, valamennyien ember gyilkosok, azért tettek tönkre, mint szép voltam és tehetséges. Még a maffiáknak is megáldoztak engem Keller Dezső népei. Az elmeosztályok csapásait le kell venni rólam és kiűzni belőlem, leégetni rólam Dávid Mónika Szörnyeteg koporsóját a Rákóczi terének, állandó gyalázómat az Ágnesek sorsát végrehajtva reformátusokkal, halak szülöttekkel, cigánysággal, sötétkapusokkal. Nem voltak részesei a világ történelmének. Szégyellheti magát a spanyol pusztító az atlantiszi aranyhal gyilkosságágáért, a bal fülem összetöréséért, mandulám megcsonkításáért, melyet ismételten tönkretett a menhely a cigánytelepével és börtönnel húsz éve már a jungista kiválasztott asszonyos orvos elméletét végrehajtva.

Koncz Zsuzsa Vörös Oroszlános elmeosztály vastrágya népének Romániába, vagy Jeruzsálembe kell költöznie, világ bíróság elé kell állítani őket a vas csapásaik elmeosztályával, az Irigy Hónaljmirigy elmeosztályával együtt, mert szaga miatt gyilkoltak le az elméjével Szaturnuszi kommunista színben, ismétlésével is húsz éve az elméjével.

Zalatnay Sarolta parasztjai a magyaroknak a börtönnel költözzön Romániába, vagy Jeruzsálembe a Vörös Oroszlános vasbabilon kommunizmusa végrehajtása miatt a KDMP vastrágya nemeseivel együtt, amikkel kezdtek Nagy Karola hasi érgörcsben elhunyt hunyadi nemesével a füves elmeosztálynak Mimózaként bordo cigivel kommunizmust, Nagy Anna halál református magyar néven szereplő romániai csapásaival a vastrágyáknak, a Rákóczi tér engem megjelölő lincselő 1956-osaival Miskolc városának, átírott 1956-os történelmével a kommunista Kata kocsmás és Lila kocsmás cseremisz pusztító népének rózsakeresztes és szabadköműves I. emeletes nyomorultjaival a Révész utcának babáival az oroszoknak Varga Éva és Balázs Ferenc kezdetével a hecskei berendezéssel.

Hatalmas Eperjes farizeus elmeosztálya menjen rima Jeruzsálembe emberek felszámolása miatt vastrágya Vörös Oroszlános kommunista színben az erdő népével együtt, amik így tisztulnak a kelet vastrágyái lírai karámjának könyvei szerint az orosz nácijaival az üres szívű kiárulásra ítélt Szandinak.

A győri avatár és antikrisztusok rima Jeruzsálemet jelentik a Vörös Oroszlánból, valamennyien Románia csapásai Lévai Anikó Benkő Lajos olaszliszkai birtokát a szombathelyi Benkő Sándor nevéből ismétlésben rajtam végrehajtó magyar ugarok támadása ismétlőjével együtt a nemzetközi bíróságra az összes Lévaival együtt, mint forgószél embereken történő állandó apokaliptikus végrehajtóival.

Magyarország nem létezik, valamennyi magyar néven majdnem romániai és jeruzsálemi csapások vannak. Magyarország az elmeosztályaival az embereket gyilkolja maga helyett, így harcol, ha lehet ezt ennek nevezni születésem óta támadva minden deformációja miatt a Talmudos zsidóknak.

Svájc örökre őrizze a villámat, mert nem engedélyezték tovább számunkra az ennivalót sem a nyomorultak izraeli kezdettel, melyek a jelenlegi médiát jelentik, amik folyamatosan ismétlik együtt a Zöld medeia pszichhografológiai Margittai Ági helyetti gyilkosságát anyámnak és az ő anyjának teljes deformációmmal, csonkításommal, szívem gyalázásával emberi szívként. A menhelyt Müller Péterékkel együtt, mint lesz népet fel kell számolni, nyolcvan éve járnak körben az apokalipszisével az összes könyvnek, csonkításukkal, gyalázatukkal a börtönnel együtt. Legyek, mint Presser Pici Ringasd el magad népe kislány gyilkossága óta Gábor Áron rézágyújának Romániából Omegás kezdetével Benkő Íziszes fülbevalójának a vasfüggönyösöktől. Zorán kislány gyalázó apokalipszisét az ördögöknek bíróság elé kell vinni, mivel ördög, természetes nála a kislány gyalázás, amit rajtam hajtottak végre három éves koromban. Valamennyi magyar együttes az én csapásaimat jelenti. Az időjelek testenyészeteit a börtön hozta létre, fel kell számolni őket, mint ahogyan vissza kell vinni a könyvekbe a könyvszereplőket és meseszereplőket is, a múltba Erdély feketevonat népét. A Farkasok további honfoglalását, a református elvittekkel együtt, mint karmikusokkal meg kell akadályozni, Romániába kell vinni őket.

A főnixes 666 népét teljes egészében bíróság elé kell állítani, mert saját apokalipszisét embereken hajtotta végre a borsodi központja valamennyi népének sorsával együtt.

A hegyvidéki kisvárosban élt akiről szólok mostan Kata gyümölcsei medve kommunizmus kezdetével születésemkor kezdődött Sátoraljaújhelyen, az erdőnépbe vitt először a Kelet lírai karámja a borsodiaknak, Egyiptomba szintén fekete angyalokkal a megtaláltl rajzok szerint is. Ezt az írást rendezte be és hajtotta végre Mészáros Kata kocsmájával és a Vas megyébe gyerekemmel együtt szállított lila kocsma cigánytelepével és alkoholistáival a két elmeosztálya Borsod megyének, berendezve Szombathelyt Soltészné lelkeket égetőivel a Jehova játék létrehozóinak büntetlenül Hunyadi palotába helyezve őket hófehéré fogsorral vastrágyaként.

A hegyvidéki kisvárosban Kata gyümölcseit előlről kezdte a budapesti elmeosztály a nevemmel Hegyvidéki szociális központjával.

Az elmeosztálya Magyarországnak likvidálta az embereket minden fogyatékossága miatt, megcsonkította, meggyalázta, legyilkolta őket. Magyarország romániai csapásai olyat tettek a vasfüggönyös Cseh Károly kelet népével, amit soha többé nem felejt el a világ, olyat kottáznak az égre a cigánytelepével Furhmann Imrének, valamennyi Imréjével az Ufós börtön bűnözőknek.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: megcsonkításáért, berendezetteknek, könyvszereplőket, elmeosztályaival, hosszabbításával, gyilkosságágáért, apokalipszisével, elmeosztályokkal, gyilkosságommal, nyomorultjaival, reformátusokkal, keresztöltésnek, elmeosztályával, alkoholistáival, hosszabbításban, cigánytelepével, magyarországnak, sötétkapusokkal, testenyészeteit, meseszereplőket, megváltoztatják, elmeosztályokra, végrehajtóival, elmeosztálynak, apokalipszisét, csonkításukkal, cigányteleppel, végrehajtották, megbénításával, megáldozásával, rózsakeresztes, vasfüggönyösai, antikrisztusok, gyilkosságának, fogyatékossága, megcsonkította, ezer éves, világ országainak, apokalipszisen születésem, összes könyvet, atlantiszi egykori, szájban Müller, rajtunk megmentett, borsodivánkai megmentettek, emberen Jézus-Vénuszként, adventi rock-zenészek, fekete kalapos, újhelyi temetőbe, anya elviszi, barna gyerek, összes cigányteleppel, ózdi halál, Mivel Borsod, Müller Péter, Mexikó Erős Antónia, Zöld-sárga Kex, Maczó Ágnes, Ébredő Játszóterének, Bodor Ágnes, Baratta Egon, Molnár Rózsa, Erdős Péterék, Csepregi Éva, Derláné Éva, Vona Gábor, Orbán Viktort, Jeruzsálemes Branyiczky Mihály, Tűzkő Judit, Liptai Klaudiával, Keller Dezső, Dávid Mónika Szörnyeteg, Koncz Zsuzsa Vörös Oroszlános, Irigy Hónaljmirigy, Zalatnay Sarolta, Vörös Oroszlános, Nagy Karola, Nagy Anna, Varga Éva, Balázs Ferenc, Hatalmas Eperjes, Vörös Oroszlánból, Lévai Anikó Benkő Lajos, Benkő Sándor, Margittai Ági, Müller Péterékkel, Presser Pici Ringasd, Gábor Áron, Romániából Omegás, Benkő Íziszes, Mészáros Kata, Szombathelyt Soltészné, Cseh Károly, Furhmann Imrének,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Gondolatok az életről és szere...  Április 22. a Föld napja,  Jó éjszakát  Naplemente  Az idő elsodorja létezésünk  Miért nem menti meg Jézus...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Amit átélünk,  Beney Zsuzsa - Balatoni elégia  Szép estét  Mosolyogtál már ma?  Paul David Tripp Április 26  Facebookon kaptam  Környezetvédelem  Messziről jött ember  S a dalok tanulsága  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Esti kép  Facebookon kaptam  Volt egy...  Ha így haladunk...  Az idő elsodorja létezésünk  Ünnepelj csak  Egyik kedvenc festőm Fernando ...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Két ember becsülete  A keserű igazság  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Búzaszentelés  Facebookon kaptam  Az idő elsodorja létezésünk  Facebookon kaptam  Miért nem menti meg Jézus...  Szent György napi hiedelmek, s...  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Palóc Grand Canyon  Facebookon kaptam  Őrangyalod, ha vigyáz rád...  Bizonyos kulturális szint nélk...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Szép Ernő - Virágzó akácfák  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A legnagyobb hiánycikk manapsá...  Facebookon kaptam  802 esztendeje, 1222. április ...  Az udvariasság alapja: önismer...  Az udvariasság alapja: önismer...  Kellemes esti időtöltést  Szép Ernő - Virágzó akácfák  Volt egy...  Föld napja április 22  Április 22. a Föld napja,  Facebookon kaptam  Önmagaddal nem lehetsz elégede...  Esti kép  Gaál Viktor gondolata  Az embernek a társa: hiányzik.  Mosolyogtál már ma?  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alakot vált...  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Ázzal aki csak szép  Facebookon kaptam  Naplemente  Két ember becsülete  Szent György napi hiedelmek, s...  Facebookon kaptam  Beney Zsuzsa - Balatoni elégia  Facebookon kaptam  Környezetvédelem  Facebookon kaptam  Ma a legtöbb civilizált ember ...  Naplemente  Facebookon kaptam  Pocsai Piroska - NE SIESS!  Facebookon kaptam  S a dalok tanulsága  Ébredj  Facebookon kaptam  A világnak égető szüksége van ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Az Európai Unió is foglalkozik...  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
ezer éves, világ országainak, apokalipszisen születésem, összes könyvet, atlantiszi egykori, szájban Müller, rajtunk megmentett, borsodivánkai megmentettek, emberen Jézus-Vénuszként, adventi rock-zenészek, fekete kalapos, újhelyi temetőbe, anya elviszi, barna gyerek, összes cigányteleppel, ózdi halál, űrhajóval járó, esernyővel magukat, gitárom végigment, magyar orvosok, atlantiszi halak, borsodiak apokalipszisét, egész világon, főnix fekete, világ végének, adventi republic, skizopren értelmiség, református honfoglaló, német trianoniakkal, vasfüggönyös elmeosztályokkal, családom megáldozásával, börtön feszületesek, börtön valamennyi, filmbeli szembesítés, világ történelmének, nevek felvételével, rima Jeruzsálemes, huszadik század, embereket számolják, zsidók ezer, elmeosztályok csapásait, spanyol pusztító, atlantiszi aranyhal, jungista kiválasztott, elméjével Szaturnuszi, börtönnel költözzön, füves elmeosztálynak, kommunista Kata, oroszoknak Varga, hecskei berendezéssel, erdő népével, kelet vastrágyái, orosz nácijaival, üres szívű, győri avatár, szombathelyi Benkő, nemzetközi bíróságra, összes Lévaival, embereket gyilkolja, nyomorultak izraeli, jelenlegi médiát, menhelyt Müller, összes könyvnek, börtönnel együtt, ördögöknek bíróság, kislány gyalázás, időjelek testenyészeteit, börtön hozta, múltba Erdély, református elvittekkel, borsodi központja, hegyvidéki kisvárosban, erdőnépbe vitt, megtaláltl rajzok, írást rendezte, budapesti elmeosztály, nevemmel Hegyvidéki, elmeosztálya Magyarországnak, embereket minden, vasfüggönyös Cseh, cigánytelepével Furhmann, megcsonkításáért, berendezetteknek, könyvszereplőket, elmeosztályaival, hosszabbításával, gyilkosságágáért, apokalipszisével, elmeosztályokkal, gyilkosságommal, nyomorultjaival, reformátusokkal, keresztöltésnek, elmeosztályával, alkoholistáival, hosszabbításban, cigánytelepével, magyarországnak, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 11 db bejegyzés
e év: 51 db bejegyzés
Összes: 7247 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2332
  • e Hét: 9805
  • e Hónap: 16046
  • e Év: 68312
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.